Over Supflow

Wij zijn altijd op het water te vinden!

Floor oprichter kiteflow

Floor

Oprichter

Na jarenlang fanatiek kitesurfen, heb ik in 2009 besloten om van mijn hobby mijn werk te maken en heb ik Kiteflow opgericht. 

Na een aantal jaren kwam Supflow erbij zodat we ook op het water konden zijn zonder wind. Dit breide enorm uit nadat het suppen was ontdekt en nu kunnen we met bijna elk weertype door Haarlem suppen. 

Ik vind het het leukste dat je elkaar goed leert kennen tijdens de les en ik probeer aan te voelen welke aanpak het beste voor diegene zal zijn.

Ik houd mij voornamelijk bezig met de organisatie van Supflow/Kiteflow. Als je belt of een email stuurt, dan heb je goede kans dat ik je vragen beantwoord. Ook ben ik nog steeds op het water te vinden met leerlingen.

Leuk als ik je snel ontmoet!

Ed hoofdinstructeur supflow

Ed

Hoofdinstructeur

Hoi! Ik ben Edmond Blankespoor, woon in Heemskerk met mijn zoon.

Ik heb altijd met veel plezier in de horeca gewerkt, toch was ik aan een nieuwe uitdaging toe. 

Op een gegeven moment kwamen we op het briljante idee om ook les te gaan geven. Het is heel erg leuk om heerlijk lekker buiten deze fantastische sport te leren aan nog meer mensen. Het is zó verslavend!

robin-kiteflow.png

Robin

Manusje van alles

Sinds februari 2021 heb ik mijzelf bij Supflow/Kiteflow gevoegd. Ik ben de nieuwe office manager, planner, sup instructrice, social media zaken, klantenservice en zeg maar manusje van alles.

Ik heb een evenementen opleiding gedaan en daarna ben ik in de horeca gerold waar ik een tijdje ben blijven plakken. Ik houd nog altijd van de horeca maar het was tijd om verder te gaan. Ik heb een aantal office manager banen gehad, elke keer klikte het job wise niet helemaal. Het heerlijke aan deze baan is, is de veelzijdigheid leuke klanten, gasten en tak van sport! Ik leer ontzettend veel van de buitensport en mensen om mij heen. Ik  hoop je snel te zien! 

Koos sup instructrice

Robin

Onze top instructrice

Hoi! Mijn naam is Koos Barrette. Ik werk dit seizoen (2020) full-time bij Supflow/Kiteflow. Ik kijk super uit naar dit seizoen. 

Ik ben afgestudeerd aan het Cios en geef erg graag les. In de winter ben ik elk seizoen te vinden in Saalbach, Oostenrijk. Hier geef ik snowboard les. Snowboarden is mijn andere passie en ik vind het super tof om seizoenswerk te doen. 

Laten we er een mooi seizoen van maken waar iedereen veel leert en geniet van het water en de wind.

SUP hoofdlocatie Haarlem

Onze vaste SUP locatie bevind zich in onze SUP bus. Deze staat ter hoogte van het Dolhuys, net achter het Museumcafé Thuys. Hier verzamelen we en geven we instructie voordat we te water gaan. We hebben het bijvoorbeeld over je houding op het SUP board en hoe je met de peddel om gaat. Dan gaan we het water in, eerst zittend en dan langzaam gaan we proberen te staan, en met wat oefeningen proberen we onze balans te houden op het SUP board. Gaat dit je goed af, dan suppen we de hele ronde.

Wil je niet in de stad? We gaan ook naar Wijk aan Zee en Spaarnwoude.

(Fiets) parkeren

Je fiets kan je parkeren aan de Schotersingel net voor de hekken om richting het Museumcafé Thuys te gaan. Kom je met de auto? De Interparking bij het station is de dichtsbijzijnde parkeergarage.  Je kan natuurlijk ook een plekje vinden op straat.

Ben jij klaar om het water op te gaan?

les en tour

Winkel

Webshop

Winkelwagen
Winkelwagen
Winkelwagen